Producten


HFL laboratories

Dadi' Oil

Voetverzorging Berkhout werkt in de praktijk met de productlijn HFL laboratories en is tevens verkooppunt.


HFL laboratories is specialist op het gebied van probleemoplossende voet- en lichaamsverzorging na jarenlang onderzoek en praktijkervaring. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van betrouwbare en doeltreffende producten, die zowel voor dagelijkse verzorging, als bij huid- en nagelproblemen gebruikt kunnen worden. Dit allemaal dankzij het gebruik van klinisch reine stoffen en zonder het gebruik van toegevoegde hormonen of antibiotica. 


HFL laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van de voeten, maar ook huidproblemen die zich voordoen, zoals onder andere mycosenagels, kloven, kramp, zweetvoeten en psoriasis.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Dadi’Oil van Famous Names Products is extra werkzaam voor de dagelijkse verzorging van uw nagels en nagelriemen en ideaal in combinatie met HFL Solution Spray bij schimmelnagels.


Dadi’Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans, en is 95% gecertificeerd organisch. De drie organische oliën zijn: zuivere avocado-olie, extra vierge olijfolie en jojoba-olie die samenwerken om de nagels en nagelriemen te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Natuurlijke vitamine E is toegevoegd om de krachtige anti-oxidantwerking. Voorts zorgen 21 essentiële oliën voor een aangenaam aroma.


Dadi’Oil is door deze samenstelling een enorm fijn product dat echt gemaakt is om de hele nagelplaat en de omringende huid en nagelriemen te doordringen en optimaal te verzorgen. Het voelt echter niet vettig aan na het intrekken. Dit product helpt het lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen.


Voetverzorging Berkhout 

Zuilesteinlaan 24  

6825 AS  Arnhem                                

Copyright © Voetverzorging Berkhout 2020


06 - 421 721 32

info@voetverzorgingberkhout.nl  
KvK                  76140687

ProVoet lidnr   318102

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren